Beelite: licht en sterk

‘Whats in a name’ gaat zeker op voor Beelite. Dit 3D displaykarton is robuust, heeft een honingraatstructuur en is licht van gewicht. Daarnaast is Beelite 100% recyclebaar. We kunnen Beelite al binnen drie werkdagen leveren bij jou of jouw klant.

Snel opgestart met Beelite

Beelite is de perfecte decoratie op beursstands. Gebruik het bijvoorbeeld als statafel, folderrek of balie. We kunnen het materiaal dubbelzijdig voor je bedrukken, zodat je de presentatie optimaal kunt benutten. Daarbij zet je een Beelite display zo op z’n plek dankzij het lichte gewicht. Ofwel: een snelle opstart gegarandeerd! Op Freetemplateservice.nl staan volop ideeën die je met Beelite kunt maken.

Voor winkels of andere drukbezochte plekken is Beelite ook zeer geschikt als Freesletters of POS materiaal. Een display, reclamebord, life-size pop of juist andere figuren met contouren? Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de mogelijkheden die Beelite biedt. Beelite panelen zijn eenvoudig aan de wand te bevestigen met Dubbelzijdig tape, Permacol lijm of met schroeven. In het laatste geval kies je eenvoudig het aantal boorgaten voor jouw paneel.

Stootvast en groot printformaat

Beelite heeft een stootvaste toplaag en is verkrijgbaar in de diktes 10 mm of 16 mm. Daarnaast kunnen we dit materiaal printen op een formaat van 316 bij 156 cm. Beelite lijkt een beetje op Re-board, maar het heeft als belangrijk verschil dat de toplaag dikker is. Hierdoor zijn contour vormen beter uit te snijden.

Beelite is alleen geschikt voor indoor gebruik. Forex is een alternatief als je op zoek bent naar een oplossing voor buitenshuis. Dit is een constructief materiaal, al is het zwaarder dan Beelite.

Print

  • Enkelzijdig

    Wordt aan één zijde bedrukt.

Dikte

Afwerking

Boorgaten

Formaat

Prijzen en oplages