Moment a.u.b. Message

Van zichtbelemmering tot effectieve reclame

Eén Bouwhekdoek is een commerciële blikvanger van circa 6 m2. Hekwerken worden vooral gezien als een middel om een terrein af te bakenen, maar je kunt met een hekwerk zoveel meer! De rand van een terrein is een zeer effectief podium voor buitenreclame; voor een bedrijf, locatiemarketing, verkoopondersteuning en bewegwijzering. Belevingsfoto's, uitleg over de diverse bouwstadia, informatie over een festival op een Bouwhekdoek zorgt voor afscherming, veiligheid én sfeer.

Kies jouw materiaal voor bedrukte Bouwhekdoeken

Je kunt kiezen uit verschillende doeksoorten:

  • Meshdoek is een PVC-doek met een matte, open structuur als gaas. Hierdoor is het materiaal is doorzichtig en luchtdoorlatend.
  • Banner 510 is het zwaardere PVC-doek. Het is uitermate geschikt om voor een lange tijd buiten te gebruiken als bouwhekbanner.
  • Een transparante polyester stof met een fijne structuur en licht glanzende uitstraling: dat is het doeksoort Flag. Het materiaal wordt enkelzijdig geprint en heeft een doordruk van 98%.
  • ProPES Outdoor heeft de hoogst mogelijke kleurintensiteit en absorbeert het licht, waardoor het een matte uitstraling heeft. Bovendien is het waterafstotend. ProPES is daarnaast een opvouwbaar en licht materiaal, zodat je het makkelijk monteert en in een compact pakket kunt versturen.

Direct klaar voor gebruik

Het Bouwhekdoek heeft een formaat van 335 x 175 cm en wordt afgewerkt met ringen om de 30 cm.
Een optimaal eindresultaat creëer je door de Bouwhekdoeken te bevestigen met Tiewraps. 
Een Bouwhekdoek is hiermee direct gebruiksklaar en geschikt voor lange termijn binnen en/of buiten.