ONTWERP JOUW EIGEN BEHANG OP ELK GEWENST FORMAAT

 • Naadloos Fotobehang tot wel 5 x 45 m
 • Waterafstotend en krasvast
 • Een unieke oplossing voor ieder project
 • Met brandcertificering
   

Elke wand een eigen naadloos Fotobehang

Ontwerp gepersonaliseerd en naadloos Fotobehang voor elke wand, in diverse afmetingen. Met Fotobehang maak je een wand weer helemaal als nieuw en er is voor ieder project een oplossing. 

Een unieke aankleding met Fotobehang

Ontwerp eigen Fotobehang met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding in lijn met de communicatiestrategie van jouw opdrachtgever. Je hebt de keuze uit drie varianten om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien. Showrooms, kantoorruimtes of beursstands, het zijn maar een paar voorbeelden waar je dit naadloze Fotobehang voor kunt gebruiken. Geef je creativiteit de vrije hand en laat de wanden spreken.

Keuze uit verschillende materialen

Airtex® heeft een grijze achterzijde, waardoor eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar is. De milieuvriendelijke SanoTex heeft een dekkende blauwe achterkant. Hierdoor komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit. Voor elk type Fotobehang geldt: het materiaal scheurt en kreukt niet en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast adviseren we je om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Let hier dus op bij je opmaak. Is je wand 6,95 m lang? Geef dan bijvoorbeeld 7 m door. Bestel voor jouw gemak daarnaast meteen Flexxs Behanglijm mee.

Brandvertragend Fotobehang

Fotobehang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De boodschap en ook effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. De materialen werken dankzij de brandcertificering brandvertragend en zijn erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen.

 

Materiaal Airtex®, SanoTex en 
Gewicht 

Airtex®: 330 gr./m

SanoTex: 310 gr./m2

 

Brandcertificaat

Airtex® en SanoTex: B1

 

Printtechniek

Airtex® en SanoTex: UV-print

 

Maximale printbreedte uit één stuk

Airtex®: 492 cm

SanoTex: 496 cm

 

Afwerking Schoonsnijden
Binnen/buiten Binnen
Waterafstotend Ja
Translucent Nee

Extra

Airtex®: 100% Europees product en met een grijze achterkant

SanoTex: heeft een blauwe achterkant en is PVC-vrij

 

 

Materiaal

 • Airtex PVC

  330 gr./m2. Materiaalbreedte max....
 • Sanotex

  Duurzaam, pvc vrij doek met blauw...

Opdeling behang

Formaat

Prijzen en oplages