MILIEUVRIENDELIJKE CANVASDOEKEN VOOR HAARSCHERPE (FOTO)PRINTS

Kies uit zowel een indoor als outdoor variant. Onze indoor Canvasdoeken worden geprint op mat polykatoen canvas van hoge kwaliteit. De mix van katoen (65%) en polyester (35%) geeft het Canvasdoek een karakteristieke natuurlijke look. De reukloze HP Latex inkt is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat de kleuren er uit springen! Maak je keuze voor een indoor of outdoor Canvasdoek. We bieden de meest populaire formaten aan. Houd rekening met een afwijkende afloop van 3 cm. Dit geldt voor het 18 mm frame. Voor het frame van 38 mm geldt een afloop van 4,5 cm. Bestel op werkdagen voor 16:30 uur dan heb je de canvasdoeken de volgende werkdag al in huis.

OOK OUTDOOR CANVASDOEKEN

Je kunt ook kiezen voor Canvasdoeken die geschikt zijn voor outdoor. Het sterke bannerdoek wordt gespannen op geïmpregneerde houten frames. We bieden hier de 10 populairste formaten aan. De outdoor canvasdoeken zijn leverbaar 4 werkdagen.

AL JAREN EEN GELIEFD MATERIAAL

De populariteit van canvasdoeken laat zich eenvoudig verklaren: het is gemakkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een kunstwerk. Canvasdoeken zijn al jaren een geliefd product als wandpaneel in diverse interieurs. De hoge resolutie print komt perfect tot haar recht op het matte canvas met B1-brandcertificering. De canvas prints worden strak opgespannen op sterk duurzaam PEFC-goedgekeurd hout. Dit hout vervormt niet onder druk. Kies in het keuzemenu jouw gewenste uitstraling met het standaard 18 milimeter frame of het extra dikke 38 millimeter frame.

GRATIS OPHANGSYSTEEM BIJ JOUW CANVASDOEK

Jouw canvasdoek kun je ophangen met ons gratis ophangsysteem. Het onzichtbare ophangsysteem bevestig je aan de achterkant van het frame. Hiermee hangt jouw canvasdoek altijd recht aan de muur.

ONTDEK HET GEMAK VAN EEN VERWISSELBAAR (KUNST)WERK

Wil jij je klant verrassen met een luxe en verwisselbaar (kunst)werk? Adviseer jouw klant dan het Textielframe. Je verwijderd eenvoudig het doek uit het frame. Een nieuw doek duw je gemakkelijk met behulp van de rubber pees in het doek. Zo wissel je je wanddecoratie in enkele minuten en heb je altijd een relevante print. Tip: wissel het doek met de seizoenen mee of pas het doek geregeld aan marketingcommunicatie van jouw klant aan.

CANVASDOEK ALTERNATIEVEN

Naast het Textielframe kun je ook kiezen voor Textielposters. Hier bepaal je zelf de hoogte en kies je uit zes verschillende breedtes. Of maak je keuze voor een Foto op hout en kies een van de vele modellen en formaten. Nog meer materialen en mogelijkheden heb je met onze plaatmaterialen bij de Panelen. De meeste populaire plaatmaterialen vind je hier terug

Toepassing

  • Indoor

    Canvas opgespannen op een houten ...
  • Outdoor

    Banner 510 opgespannen op een ge...

Frame dikte

Afmeting

Prijzen en oplages